Skip to main content
Het traditionele gevoel van een heerlijk kop koffie

De Ruiter Koffie

Doordat de gemiddelde Nederlander meerdere malen per dag een kop koffie drinkt, vergeten we soms dat we er van moeten genieten. Koffie is zoveel meer dan alleen een gewoonte. Bij de Ruiter Koffie geloven wij dat een kop koffie meer is dan alleen een shot cafeïne, het is namelijk een beleving.

Vers gebrand

Juíst omdat we het zo regelmatig drinken wil je dat je koffie met zorg is samengesteld, gebrand en direct vers vanuit de branderij bij jou thuis in jouw koffiemachine terecht komt. Doordat onze koffie dagelijks vers gebrand en verstuurd wordt weet je zeker dat je een vers product in huis hebt wanneer je bij de Ruiter Koffie bestelt.

Flexibel

Wanneer je koffie in de supermarkt koopt, heeft het al een hele weg afgelegd voordat jij het in je winkelwagen gooit. Met een beetje pech is de koffie al maanden geleden gebrand, verscheept naar een distributiecentrum, uitgeleverd aan een groothandel en uiteindelijk in het schap bij jouw supermarkt terecht gekomen. Bij ons niet. Doordat we niet zo massaal te werk gaan als de “grote jongens”, kunnen we snel en flexibel zijn. Hierdoor kunnen wij een vers product aan jou leveren.

De juiste smaak

Koffiebonen die je bij ons bestelt hebben een houdbaarheid van een jaar. Om écht optimaal de smaak te beleven, adviseren wij de koffie binnen drie maanden na het branden te gebruiken. En geloof ons, met onze koffiesmaken wíl je de smaak optimaal beleven.